Internetszolgáltatók Kárpátalján, melyiket érdemes?

Beszélgetés, vitázás különböző témákról.

Moderátorok: Istvan, budlac

HozzászólásSzerző: kuruc » 2010. ápr.. 09., 10:26

Nem átverés, csak "igazi" szörfözéshez kissé drága és néha még lassú is.
Például a Kyivstar:
Ha naponta csak 2-3 MB erejéig lépsz fel, akkor is elúszik az 5-ös, ami 30 nap alatt már 150 griveny. És még nem is volt adatforgalmad.
Postára jó, egyébre aligha.
Ismerősöm webcamchatre akarta használni - hát fél óra alatt ráment a gatyája is.
Az Intertelecom jobb tarifával működik, ott elmarad a "csatlakozási díj", viszont pocsék a lefedettsége. Szinte csak városi cucc.
Beeline, Life - nem ismerem.

Egyébként a Kyivstaros tényleg átverés abból a szempontból, hogy sokan fiztetnek a modemjükért, miközben egy sima 3G-s vagy EDGE-s telefon is helyettesíti. Bárki kipróbálhatja (én is megtettem), az XL csomagot.
Mikor megjelent a modemes gyári pakk, azt hittem azért ott már lesz valami kedvezmény, mivel egyértelműen adatforgalomra van szánva.
Nincs.
kuruc
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: Palinkas » 2010. ápr.. 09., 09:13

Köszi, akkor ezek szerint nagy átverés az egész...
Palinkas
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: kuruc » 2010. ápr.. 08., 14:16

Ahol nincs lefedettség, ott a mobilnet egy nagy szívás, mert kell hozzá spéci antenna is, egyébként meg kb 5 kopek egy megabájt (Kyivstarnal még +5grn minden napért, amikor használod!), így nem nagyon lehet töltögetni (oda-vissza számol).
kuruc
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: Palinkas » 2010. márc.. 25., 21:58

ez engem is érdekelne, meg esetleg az árak is
Palinkas
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: Palinkas » 2010. márc.. 25., 21:58

ez engem is érdekelne, meg esetleg az árak is
Palinkas
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: júúúzer » 2010. márc.. 25., 11:18

mobilinternettel kapcsolatba van-e valakinek tapasztalatai?

mennyire stabi, megbizható?
júúúzer
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: gyulaiistván » 2010. márc.. 14., 19:09

Ukrtelecomos ADSL. Csak ritkán akadozik. A 2 Mb-os szolgáltatást 150 girnyáért csak azért nem választom, mert a vén gépem már nem viseli el.
gyulaiistván
Törzsvendég

HozzászólásSzerző: nod » 2010. márc.. 13., 15:20

júúúzer írta:Akiknek ukrtelekomos internete van és megvannak vele elégedve, érdekelne, hogy ők városban élnek vagy vidéken. Még egy, hogy az ukrtelekomnál van-e olyan, hogy hűségszerződés? Ha nem vagyok megelégedve vele, lemondhatom-e szankciók nélkül pl. 2 hónap után is?

Mindegy , hogy vidéken élsz vagy városon , csak a városi telefonközponthoz kell , hogy tartozzál . Ha másodperc számlázású a tarifád , akkor ez szerintem már az . Hűségszerződésről nem tudok . Bármikor visszamondhatod , vagyis úgy gondolom . Nekem nem kellett aláírni semmit . Neten állítottam be Ukrtel oldalán, hogy mettől meddig akarom használni , s a netsebességet is te állítod be : kevesebb vagy több jöjjön . Huszonnégy órán belül áttér az újra . Ha csökkented , az valami 20 hr , ha növeled , akkor ingyenes .
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
nod
A Fórum Lelke

HozzászólásSzerző: Gyurci » 2010. márc.. 13., 14:20

Én erről bővebben csak húsvét körül tudnék beszélni, ugyanis akkor leszek otthon. De ha jól tudom, akkor nekünk 1 éves hűségnyilatkozattal kötötték be (de nem 100%). Én falun élek (Jánosi). Itt a faluban több ismerősömnek is ilyen nete van, és nem nagyon panaszkodnak. Sztem a környéken az ukrcomos a legjobb. Beregszászban is van egy nagyon jó barátom, Ő is ezt használja és meg van vele elégedve. A net sebessége egész jó, ő pl szinte non stop zenéket és filmeket tölt le a netről.
Gyurci
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: júúúzer » 2010. márc.. 13., 13:30

Sziasztok, nekem stinges van, a minősége nem a legjobb, főleg az utóbbi időben. . Azt mondák ez ellen nem tudnak mit tenni mert egyre több felhasználónak kell ugyanazt a netet elosztani. Ígérik, hogy 1-2 hónapon belül fejlesztések lesznek és igyekszenek kiküszöbölni ezt a problémát. 2 éve köttetem be, akkor a bekötési díj, az antenna meg a szerver kb 1000gr. volt (akkori árfolyamon kb. 50 000 Ft!) Viszont nekem a munkámhoz folyamatos, stabil netre van szükségem.
Vacilálok, hogy átmegyek az ukrtelekomhoz, ami olcsóbb is lenne, viszont falun élek az ungvári járásba, és ha beköttetem a telefont és nem fog müködni rendesen a net akkor a telefon bekötése kb. 1000 gr. kidobott pénz lessz, de ha sikerül akkor a net havidíján egy év alatt visszajön az ára.
Akiknek ukrtelekomos internete van és megvannak vele elégedve, érdekelne, hogy ők városban élnek vagy vidéken. Még egy, hogy az ukrtelekomnál van-e olyan, hogy hűségszerződés? Ha nem vagyok megelégedve vele, lemondhatom-e szankciók nélkül pl. 2 hónap után is?
júúúzer
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: nod » 2010. márc.. 13., 12:57

Nekem most 1Mb-es van , valami 100 hrivnyát fizetek érte , de tökéletes , nem akadozik . A Stinges mennyi egy hónapra , s milyen sebességgel ? Úgy tudom , hogy 512-es valami 65 hrivnya . Ja , és a bekötés itt most akcióson 1 hrivnya , a Stingnél valami 900 . Ez se mindegy .
nod
A Fórum Lelke

HozzászólásSzerző: Palinkas » 2010. márc.. 13., 11:12

Nekem is ukrtelekomos volt, az 1Mbit-es. Nagyon jó volt, de kb 1,5 éve átmentem a Sting-esre, azóta is bánom. A Sting-nek egyetlen előnye van az előbbivel szemben mégpedig, hogy olcsóbb a havidíj. De folyton lassú, van úgy, hogy órákra nincs net. Ha panaszkodom az illetékeseknél, akkor soha nem tudják mi van, ha tudják, akkor mindig Magyarországon van a baj valamelyik átadóval, stb...
Nem ajánlom!
Palinkas
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: Palinkas » 2010. márc.. 13., 11:08

Nekem is ukrtelekomos volt, az 1Mbit-es. Nagyon jó volt, de kb 1,5 éve átmentem a Sting-esre, azóta is bánom. A Sting-nek egyetlen előnye van az előbbivel szemben mégpedig, hogy olcsóbb a havidíj. De folyton lassú, van úgy, hogy órákra nincs net. Ha panaszkodom az illetékeseknél, akkor soha nem tudják mi van, ha tudják, akkor mindig Magyarországon van a baj valamelyik átadóval, stb...
Nem ajánlom!
Palinkas
Érdeklődő

HozzászólásSzerző: nod » 2010. márc.. 13., 10:54

Az elmúlt nyolc évben próbáltam már sokféle szolgáltatót . Eddig az Ukrtelecomos jött be a legjobban . Tarifák itt : http://www.ukrtelecom.ua/services/custo ... ogo/tariff
nod
A Fórum Lelke

HozzászólásSzerző: Gyurci » 2010. márc.. 13., 10:18

Nekünk otthon Ukrteles netünk van (lesz?). Január környékén adtuk be a kérvényt. Nem voltam otthon már 1 hónapja, de szvsz már be is kötötték.
Épp akciós volt, ugyanis a bekötés 1 hrivnyába került. Ha van saját modemed, akkor természetesen azt sem kell kifizetned. Ha nincs, semmi baj, ők hoznak (nem hiszem h sokkal drágábban). A havi díj kb 80 UAH körül van. A net természetesen korlátlan....

Remélem h segítettem...
Gyurci
Érdeklődő

Re: Internetszolgáltatók Kárpátalján, melyiket érdemes?

HozzászólásSzerző: júúúzer » 2010. márc.. 13., 09:23

Kárpátaljai internetszolgáltatókkal kapcsolatban, jó és rossz tapasztalatok, aki most szeretne odahaza internetet milyen lehetőségei vannak, persze lakhelytől függően.Melyik a jobb, ADSL, a mobil, a wifi?
júúúzer
Érdeklődő

Internetszolgáltatók Kárpátalján, melyiket érdemes?

HozzászólásSzerző: júúúzer » 2010. márc.. 13., 08:55

.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára júúúzer 2010. márc.. 13., 09:25-kor.
júúúzer
Érdeklődő

Vissza: Általános beszélgető fórum