Szerző: júúúzer » 2010. márc.. 13., 13:30
Sziasztok, nekem stinges van, a minősége nem a legjobb, főleg az utóbbi időben. . Azt mondák ez ellen nem tudnak mit tenni mert egyre több felhasználónak kell ugyanazt a netet elosztani. Ígérik, hogy 1-2 hónapon belül fejlesztések lesznek és igyekszenek kiküszöbölni ezt a problémát. 2 éve köttetem be, akkor a bekötési díj, az antenna meg a szerver kb 1000gr. volt (akkori árfolyamon kb. 50 000 Ft!) Viszont nekem a munkámhoz folyamatos, stabil netre van szükségem.
Vacilálok, hogy átmegyek az ukrtelekomhoz, ami olcsóbb is lenne, viszont falun élek az ungvári járásba, és ha beköttetem a telefont és nem fog müködni rendesen a net akkor a telefon bekötése kb. 1000 gr. kidobott pénz lessz, de ha sikerül akkor a net havidíján egy év alatt visszajön az ára.
Akiknek ukrtelekomos internete van és megvannak vele elégedve, érdekelne, hogy ők városban élnek vagy vidéken. Még egy, hogy az ukrtelekomnál van-e olyan, hogy hűségszerződés? Ha nem vagyok megelégedve vele, lemondhatom-e szankciók nélkül pl. 2 hónap után is?