Betottyantak a folyóba és sértődötten arrébb mentek , pedig eszembe sem jutott róluk a vadkacsasült.
Remélem másnak sem fog.
bakogabor írta:MOst nézem,hogy elvették a rangomat,ami volt......most csak sima érdeklődő vagyok.....szomorú:)
Luca!
Hova lettél?
Tudsz úszni?
Luca írta:Kihoztam végre a medencét.
Luca írta:Lord a napon alszik![]()
Pedig nyitva hagyom a pinceajtót.
Úgy csalta m el a napról
zöldfeher írta:Nod néha előtűnik egy.egy tippre, Dylac megvette az új számítógépét és eltűnt. Az asszony benne van az ügyben?
Morcos írta:Na akkor kattintsatok :
http://kepfeltoltes.hu/100703/M_solat_- ... es.hu_.jpg
Ma már jobban néz ki . Ez még a kezdet volt .
Van akit ez nem zavar. Engem nagyon.
gyulaiistván írta:Egy a MOMMO-n megjelent hír a Janukovicsot ért koszorútámadásról:
"Janukovics megtámadta koszorút és Medvegyev kellett menteni
A látogatás során a Dmitrij Medvegyev, Ukrajna, és a frissen sült munkatársa rendszeres esemény történt. Amikor a két legfőbb parancsnok elment feküdt koszorúkat a szobor az ismeretlen katona, a zajos, zápor a szél és jégeső. Amikor Janukovics beiktatott egy koszorút, és lehajtotta a fejét előtte, volt egy erős széllökés. Svezhevozlozhennaya zöld design nem ellenállt a tomboló árvizek, és felnézett, fedett elülső részét garantálja az alkotmány a fejét. Elnökét, hogy adjon neki megfelelő, so időt próbál harcolni a saját koszorút, amíg ő segített a biztonsági személyzet. Vitéz őr visszatért a koronát tartó.
Az ünnepség után, az elnöki sajtószolgálat kérte, hogy ne sugárzott felvételeket úr Janukovics és a koszorú."
Vissza: Életmód, Szórakozás, Hobbi, Sport
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég